Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 22 April 2011

Saat, Minit, Jam, Hari ~ Terasa Begitu Pantas!

Salam semua.. :-)

Tetiba arini terasa cepat sgt masa berlalu.. Sedar tak sedar  My Little Princess Iffah Damia dah 3bln 22 hari.. ermm cepatnyaa. Dalam ingatan nie masih teringat2 best moments masa pegnen iffa :) saat diri ini mabuk, loya, alahan sampai la saat berjuang seluruh jiwa n raga nie semata2 utk bertemu dgn insan yg bernama Iffah Damia :) skrg anis mengiakan apa yg org ckp ttg kelahirkan ~ rasa sakit tu hilang bila kita dah melihat wajah baby kita~ Kelahiran yg teramat istimewa! Rasa2 anis pengalaman paling beharga bg seorang wanita ialah dpt mengandung, melahirkan dan membesarkan anak. Tak semua wanita kat dunia ni dpt rasa pengalaman tu kan?? Dan tak semua wanita berpeluang melihat anak membesar depan mata. Jadi yg ada peluang nie, hargailah. ANAK ITU REZEKI, JANGAN MENGELUH UTK MENJAGA AMANAH DR ALLAH S.W.T.
Sekarang dah berat tanggungjawab. Ya Allah, Moga hambamu ini dpt membesarkan, mendidik anak2 menjadi anak yg soleh/solehah dan mentaati kedua ibubapa. Agar dipermudahkan segala urusan aku dan suamiku. Amin....
** Berhasrat bila iffa dah besar sikit nak bg iffa adik :) hope En.Hubby baca entri nie huhuhu

Jom layan pic anak dara anis ni.. iffa teruja waktu mula2 dah pandai meniarap hihihi..












okeyyy tu jerr...
Daaaa..





Mood : Tetiba feeling lebih lak arini ;p

8 ulasan:

maria_m0hamadiah berkata...

menunggu saat menjadi wanita yang hidupnye sempurna seprti kamu. suami, anak.. pelengkap hidup..:)

aNis berkata...

mmg bahagia :) moga2 dpercepatkan jodoh kamu

maria_m0hamadiah berkata...

hehe.. saye suke dengan blogger yang mempamerkan family dan kehidupan mereka. bagi saye, hidup kamu sudah sempurna!

rara pinkmafia berkata...

hye anis.salam perkenalan.comelss nya baby.tak saba nk kawen.

aNis berkata...

maria: thanks :)
rara: hye.. tq :) rara pon cpt2 la kawen nanti leh dpt baby yg tomei2 hihi

mamayung berkata...

comelnyaaa dah berapa bln nih

aNis berkata...

mamayung: dah nk msk 4bln :)

aNis berkata...

mamayung: dah nk msk 4bln :)