Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 27 Mei 2011

PERUT KEMPIS LEPAS BERSALIN (*_^)

SALAM SEMUA....


Arinie tetibe tgat nak kongsi dgn kamo2 sume pasal bab kempiskan perut after bersalin :) Ade org senang jew turun pewutt dia kan.. Ade setengah tu susah giler nak turun pewuttnye :( yg anis bgtau nie cara anis ler, sape2 yg ade cara lg mantap tu bole la kongsi kat komen yer... Depend individu yer cepat ke lambat hasilnye.. Setiap org tak sama result nye okey!

Ni cara anis..


  • Tiap2 ari mesti mau sapu ape2 jenis lotion panas kat pewutt kamo (1hari 3-4 kali) kalo dpt yg extra panas lg bagus tau  ;)
  • Bagi sape2 yg ade sauna tue nak jgk promote sauna kan ;p   3,4 jam sebelum bersauna sapu la krim panas tue insyaallah mmg berkesan dgn cepatnye. (Bonus bg sape yg ade sauna hehehee)

Tu jer tipsnye.. mudah kan??? so ape tunggu lg.. amalkan ! xde sauna pun xpe buat jer mesti turun cuma cepat n lambat jer kesannya. Tak la malu kat husband pewutt kita buncit.. Kalo pewutt dia sama naik dgn pewutt kita suh dia buat gak.. Hubby anis pun guna tips ni gak.. ahakss.. nak nampak nsem gak tuhh hikhik



* Ni contoh je, jenama lain pun xpe janji function dia sama :)





 " SHARING IS CARING "



K BYEBYE

DAAAA




Mood: Sgt2 teruja bila pewutt ini dah makin susut hihi

1 ulasan:

salwaismail berkata...

salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jadi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com