Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 16 Mei 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

                              


SaLaM UoLs...


Nak gtau nie, anis 1st time tau join GA camni ;p terasa jakunnya aku huhuhu , ni pon sbb BEE yg tgl mesej kat shoutbox suh tgk kat blog dia ada something yg perlu anis tau. Dgn "?" di hati anis pon terjah blog dia.... hohohohooo rupa2nya GA kat umah MISZLULLABY. Tak penah pon anis join apa2 contest or GA selama dlm dunia blog ni ;) kiranya bee org 1st yg tag anis utk join benda camni ! anyway timakasih yg tak terhingga ye BEE...

Sesape yg tgin nak join GA nie bole jer join tp mesti mau ikut miszlullaby pnya syarat2 lah.. nak tau apa syarat2 tu korang kena la terjah umah miszlullaby yer..

Nie anis nak tag org 5 org aje, yg anis tak tag tu jgn merajuk k eceehh hihihi... jgn risau sbb sesape pon leh join walaupun korang anis tak tag tau so kpd sape yg terbaca entri kali nie korang rasa tertarik menarik ko mmg da booommmm dgn GA ni bole terus join, tak yah tgu korang kena tag hokeyy ;))))

5 org yg bertuah itu adalah...... cam suspen jew ahaks !!!



jeng...






jeng...






jeng...







TarRRRRRAAaaaa...


1. Nanad - sysygawk
2. Mama Ukail - hepicookmum
3. Nur Ayuni - pink d hati ku
4. Tecit Mama - tecikmama
5. Cikgu - wancikgumuzik


okey.... pada yg sgt2 bertuah ecehhh heehee di tag oleh anis, korang mesti buat yer jgn tak buat tau coz syarat2 pun simple jer... SELAMAT MENCUBA N GUD LUCK !!! (^_^)




nota kaki : kalo dah buat plz komen kat entri ni k ;)



















3 ulasan:

diana berkata...

semoga berjaya ya..:)

miszlullaby berkata...

timer kaseyh join.Gud luck ye =)

aNis berkata...

diana : tima kasih ;)
ML : sama2... tq =)